Млечна лешникова-какаова паста 200 гр Гайо

BF0407

Нов

Истински домашен течен шоколад от 4 съставки - лешници, обезмаслено сухо мляко, какао на прах и нерафинирана захар

Повече детайли

7,79 лв

Повече информация

"Как се прави какао на прах? Някои любители кулинари опитват в домашни условия да стрият или смелят какаови зърна, очаквайки да получат какао на прах. Всъщност по този начин получаваме стрита каша от какаови зърна. Важно е да отбележим, че за да добием какао на прах е необходимо да премахнем какаовото масло от зрънцето какао. Единствено по този начин ще получим желания резултат. Отделянето на маслото се осъществява чрез пресоване на какаото под високо налягане. 

Ето и нашият резултат: какао на прах, получено без термична обработка, масленост 22%, произход: Южна Америка. 
Какаото е с богати шоколадови и плодови аромати. Идеален за летни коктейли през лятото и горещ шоколад за студените месеци"

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

23 други продукти в същата категория: