Малиново вино от био малини 750 мл Трастена

BF0421

Нов

Малиново вино произведено от 100% ферментирали био малини и много традиция. Не съдържа изкуствени оцветители, аромати и овкусители. Вкусът е сладък, плътен, с наситен плодов характер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

20,45 лв

Повече информация

Легендата гласи, че навремето в манастира Св. Панталеймон монасите правели ароматно малиново вино. Днес от светилището е останал само един каменен кръст, който напомня за светото място. Около руините му се отглежда плантация с био малини, а рецептата за направата на виното на древните монаси е запазена. Тази невероятна напитка може да ви пренесе в друго измерение, високо в Стара Планина. Произведена от 100% ферментирали био малини и много традиция. Не съдържа изкуствени оцветители, аромати и овкусители. Вкусът е сладък, плътен, с наситен плодов характер. Препоръчва се за консумация със сирена, месо и плодове. 

Малиновото вино е произведено в местността Тръстена, която се намира в северното подножие на връх Издремец на 1130 м.н.в. в Стара планина. В близост е и хижа „Тръстеная”. Технологията за направата му е взаимствана от стара рецепта за плодови вина, без консерванти, есенции или допълнителни аромати.

Съвет от производителите:

Консумирайте умерено и бъдете авантюристи!

Съставки:

Ферментирали био малини (100%). Алкохол: 13%.

Произход:

България

750 мл

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: