Моринга на прах 125гр

BF0454

Нов

Листата на дървото моринга (Moringa oleifera) притежават изобилие от хранителни вещества – повече от 90 фитонутриента. Съдържат същото количество калий като бананите (404 г), витамин А колкото морковите (738 мкг)  и три пъти повече витамин C от портокалите (164 мг). В Африка, където билката е известна като „палки на барабан” заради специфичната форма на шушулките, се използват всички нейни части.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

11,25 лв

Повече информация

С шушулките се пречиства водата, а маслото от семките се прибавя към козметични смески. Моринга стимулира метаболизма и чревната активност, а приета непосредствено преди лягане помага на организма плавно да се настрои за сън. Оказва укрепващ ефект върху имунната система и подпомага изхвърлянето на токсините. Препоръчва се особено при злояди деца.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1-2 ч.л. Моринга на прах може да се добави в гореща вода като чай, или да се добавят към фрешове и смутита. Може да се поръси и върху сосове и варива, но това трябва да стане в края на готвенето. Вкусът на моринга е специфичен, напомня на хрян. Добавяйте лимон или агаве към рецептите, ако не ви допада и искате да го туширате.

Съдържание:

Моринга (Moringa oleifera) на прах

Произход:

Индия

125 г

30 други продукти в същата категория: