Инфузорна пръст, диатомит 100гр

BF0644

Нов

Благоприятна е за: Детоксикация на организма и прочистване на червата и обезпаразитяване. За по-здрави кости, коса, нокти, хрущяли и кожа. Ценен източнк на силиций. 

Повече детайли

5,40 лв

Повече информация

Инфузорната пръст се е образувала от наслагването на отлагания на черупки от древни ракообразни.

SiO2 ( диатомит, трепел, инфузионна или инфузорна пръст )

Диатомеите са едноклетъчни организми, които живеят в океаните от около 300 милиона трилиона години. Те образуват малка черупка от силикати, които извличат от водата. Когато умират диатомеите, това микроскопично покритие се отлага на морското дъно. През хилядолетията са се натрупали отлагания с дебелина хиляди метри. С течение на времето океаните са оттеглили и тези отлагания най-накрая са били разкрити. Компресирането и фосилизирането на черупките ги превръщат в тебеширена скала, известна като инфузорна пръст.

Инфузорната пръст се състои от нетоксичен инертен материал, който съдържа редица минерали като манган, магнезий, желязо, титан, калций и други силикати. Подходящо смляни, скелетите на диатомеите се превръщат в микроскопични силициеви иглички, които са остри и вредни за паразити, гъбички, дрожди, червеи и амеби. Тези микроскопични игли са безвредни за хора и други топлокръвни животни.

Начин на употреба: Използва се в програмата за очистване на Андреас Калкер, по ваше усмотрение. /1 до 5 гр дневно във вид на кашичка, приета с вода/ Внимание: Да не се вдишва! Опасно за белите дробове, при вдишване! Да се пази далеч от деца!

* Противопаразитно действие. Подходяща е и за втриване в козината на домашни любимци, както и против паразити в дома /мравки, хлебарки, бълхи, дървеници/.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

15 други продукти в същата категория: