Кисело мляко с плътен и гладък коагулум, без зърниста структура, с лъскав лоб, аромат – типичен, млечно-кисел, фина жилка на киселост и меко послевкусие. Кисело мляко с плътен и гладък коагулум, без зърниста структура, с лъскав лоб, аромат –...
Закваска за оригинално българско кисело мляко е комбинация на изолирани от природни източници и селекционирани щамове млечнокисели микроорганизми от видовете Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Закваска за оригинално българско кисело мляко е комбинация на изолирани от природни...
Кефирът е традиционна кавказка напитка, известна още от древността с лечебните си свойства. Тайната на кефира е неговата закваска – кефиреното зърно. Тя е уникална симбиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми, оцетнокисели бактерии и специални кефирни дрожди. Кефирът е традиционна кавказка напитка, известна още от древността с лечебните си...
Закваската за бифидо кисело мляко съдържа селекционирана култура за българско кисело мляко, обогатена с уникален комплекс бифидобактерии. Бифидобактериите са част от естествената интестинална микрофлора на човека и присъстват в организма още от най-ранна възраст Закваската за бифидо кисело мляко съдържа селекционирана култура за българско кисело...
Кефирът е традиционна кавказка напитка, известна още от древността с лечебните си свойства. Тайната на кефира е неговата закваска – кефиреното зърно. Тя е уникална симбиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми, оцетнокисели бактерии и специални кефирни дрожди. Кефирът е традиционна кавказка напитка, известна още от древността с лечебните си...
Закваска за оригинално българско кисело мляко е комбинация на изолирани от природни източници и селекционирани щамове млечнокисели микроорганизми от видовете Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Закваска за оригинално българско кисело мляко е комбинация на изолирани от природни...
сигурни ли сте, че искате да напуснете уебсайта?