Тинктура за мъжа 100 мл.

BF0967

Нов

Действие:Тинктура за мъжа е създадена за да подпомогне и укрепи здравето на представителите на силния пол от всички възрасти. Основната цел на тинктурата е да стимулира и регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция и по-специално простата, чиято дейност е от изключително значение за правилното функциониране на органите и системите в мъжкия организъм.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

21,16 лв

Повече информация

Представителите на силния пол трябва да се погрижат за простатната си жлеза, да запазят репродуктивната си функция и своята потентност. Най-честите здравословни проблеми, от които мъжете страдат са заболявания на простатата, хемороиди, сексуална дисфункция, косопад и други. Всички до един се дължат на някакви нарушения в работата на жлезите с вътрешна секреция.Мъжкото здраве е силно зависимо от хранителните вещества, които мъжете приемат и доколко те задоволяват дневните нужди на организма от витамини, минерали и микроелементи. Именно заради това Тинктура за мъжа е изключително полезна и препоръчителна за представителите на силния пол, които искат да се погрижат за доброто си здраве и самочувствие.

Състав:Спиртно-воден извлек от мечо грозде, бабини зъби, пелин, магарешки трън и великденче.

Мечото грозде има силно изразено антисептично и диуретично действие, което го прави изключително подходящо за профилактика на пикочните пътища и простата при мъжете.

Бабините зъби са известни още като един от най-силните стимуланти на половата система при мъжете. Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон, който пък от своя страна стимулира производството на тестостерон, повишавайки физическата сила, издръжливост и потентност на мъжа.

Пелинът и по-специално една от разновидностите му, позната още като едногодишен пелин, подпомага активно очистването на организма и стимулира неговите защитни функции.

Магарешкият трън е сред билките, изключително подходящи за честа употреба от страна на силния пол като лек за проблеми с простата, потентността, хемороиди, кожни обриви и злокачествени рани.

Великденчето допълва диуретичното действие на останалите билки в тинктурата. Понижава артериалното налягане и същевременно тонизира целия организъм.

 

Прием:  Без лекарско предписание. Да се приема сутрин и вечер поне 30 минути преди или след хранене по 1 чаена лъжичка / 4мл. / от тинктурата, разтворена в 150 мл. вода.При комбиниран прием на две и повече тинктури всяка от тях да се приема само един път на ден на разстояние поне 4 часа една от друга.

Хранителна добавка: Да не се превишава препоръчителната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: