ЕКО бутилка EQUA Цветя BPA free 400 мл.

BF2031

Нов

Тази бутилка е вдъхновена от любовта към цветята, която започва, когато дизайнерът ни все още е младо момиче, прекарващо време в градината на дядо си. Цветята играят основна роля в създаването на подходящата атмосфера. Вземете бутилката си Цвете EQUA с вас, където и да отидете и носите част от прекрасната атмосфера с вас по всяко време.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

18,99 лв

Повече информация

Обичайте това, което правите! 

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. 

Направени от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan бутилките EQUA са BPA free и не съдържат силно увреждащ организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А. С вместимост 400 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане, бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в мияла машина, с опция за рециклиране.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот! 

30 други продукти в същата категория: