ЕКО бутилка EQUA Аквариум BPA free 600 мл.

BF2033

Нов

Аквариум е играчка и цветна бутилка, която привлича вниманието и ви напомня да пиете вода редовно. За всички любопитни хора, които искат да надникнат в подводния свят и да научат за прекрасните обитатели там!

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

18,99 лв

Повече информация

Обичайте това, което правите! 

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. 

Направени от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan бутилките EQUA са BPA free и не съдържат силно увреждащ организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А. С вместимост 600 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане, бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в мияла машина, с опция за рециклиране.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот! 

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: