Био фини трици от еднозърнест лимец 200гр Дивата Шипка

BF0204

Нов

Трици от висококачествен еднозърнест лимец - стар сорт дива пшеница. Отличава се с високата си чистота, тъй като се отглежда без изкуствени торове и генни модификации. Лимецът е зърнена култура, съпътствала човека през различни цивилизации и запазила до днес своята генетична структура непроменена. Триците се получават след смилането и отсяването на зърното.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

2,59 лв

Повече информация

Те са баластен материал с широк спектър на приложение - могат да се използват както при приготвянето на разнообразни кулинарни ястия, така и в козметиката под формата на лечебна вана или ексфолиант. Приемът на трици регулира стомашната дейност и улеснява храносмилането.

Дивата Шипка е малка семейна компания, която се занимава главно с отглеждане на орехови дървета и еднозърнест лимец. Всички мероприятия по отглеждането на насажденията им се извършват ръчно и/или механизирано и по възможно най-щадящите методи. Не използват синтетични пестициди, водени от желанието да създават устойчив модел за производство на чиста храна с безупречни хранителни качества, която да не бъде за сметка на околната среда.

• Без изкуствени добавки
• Пресовано на каменна мелница
• Подходящо при нискоглутенови диети

Съставки:

Еднозърнест лимец100% от биологично земеделие.

Информация за алергени:

* Съдържа глутен

Хранителни стойности за 100 г:

Енергийна стойност - 1480kJ/ 361kcal
Мазнини - 2.2 г
от които наситени < 1 г;
Въглехидрати - 73.1 г
от които захари - 2.1 г;
Белтъчини - 14.3 г
Сол - 0.0 г

30 други продукти в същата категория: