Масло от черен кимион, Боталайф 100 мл

BF1118

Нов

Маслото от черен кимион е продукт, богат на есенциални мастни киселини, белтъци, ниацин, витамин В9, цинк, калций, желязо, тиамин, фосфор, пиридоксин, каротин, рибофлавин, аргинин и др. Намалява възпаленията и облекчава състоянието при екземи. Има бронхо- и съдоразширяващо действие.

Повече детайли

18,84 лв

Повече информация

БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 100 мл.

Маслото от черен кимион е продукт, богат на есенциални мастни киселини, белтъци, ниацин, витамин В9, цинк, калций, желязо, тиамин, фосфор, пиридоксин, каротин, рибофлавин, аргинин и др. През вековете си е извоювал имидж на силен имуностимулант, който притежава ценни качества за здравето. Именно те го правят подходящо за третиране на различни болестни състояния. Аргининът, съдържащ се в ароматната подправка, действа отлично на хора, претърпели травми, изгаряния и упорити възпаления. Този компонент неутрализира и вредното въздействие на свободните радикали, стимулира синтеза на колаген и на хормона на растежа. Влияе върху синтеза на хормона простагладин Е1, отговорен за някои мозъчни функции и нервните импулси. Намалява възпаленията и облекчава състоянието при екземи. Има бронхо- и съдоразширяващо действие.

Маслото от черен кимион въздейства положително и стимулиращо върху тимусната жлеза, отговорна за изграждане на защитните сили на тялото. Употребата му укрепва имунитета и предотвратява честото боледуване.
Маслото от черен кимион подпомага дейността на костния мозък. Това превръща продукта в идеално средство за превенция на някои видове туморни образувания. Антибактериалното действие на маслото от черния кимион превъзхожда това на някои антибиотични медикаменти, но няма техните странични действия и нежелани ефекти. Продуктът ефективно неутрализира бактериите, проявяващи резистентност към определени лекарствени препарати.

Етеричното масло от ароматната подправка понижава и като цяло нормализира повишените нива на глюкоза и холестерол. Увеличава виталността на организма, влияе отлично на либидото, действа добре на кръвното налягане, засилва кръвообращението и потиска жизнената дейност на болествотворните бактерии и микроорганизми. Стимулира производството на кърма, но приемът му трябва да започне след раждането.

Съхранение: На тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: