Масло от ядки на кайсия, Боталайф 100 мл

BF1119

Нов

Масло от ядки на кайсия. Витамин В 17 в най-чистият вид от природата! Богато съдържание и на витамини А, Е, F, омега 6 и 9. Освен това действа като болкоуспокояващо, подобрява обменните процеси и забавя процесите на стареене в организма.

Повече детайли

29,00 лв

Повече информация

Масло от ядки на кайсия

100 % ЧИСТО, НАТУРАЛНО, СТУДЕНОПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ СЕМКИ НА КАЙСИЯ
Витамин В 17 в най-чистият вид от природата!
С богато съдържание и на витамини А, Е, F, омега 6 и 9.
Наричат витамин В 17 "съвършения химиотерапевтичен агент", който действа изборно върху клетките: той се залепва към дефектните клетки, унищожава ги, без да разрушава здравата тъкан. Освен това действа болкоуспокояващо, подобрява обменните процеси и забавя процесите на стареене в организма.
Кайсиевото масло съдържа и голямо количество от витамините А, Е и В-групата, както и незаменимите мастни киселини Омега 6 и Омега 9. Те са мощни биостимулатори, участват в редица биохимични процеси. Ненаситените мастни киселини регенерират структурни увреждания в клетъчните мембрани и блокират възпалителните процеси.
Маслото от кайсиеви ядки ускорява клетъчната обмяна, подпомага образуването на колаген.
Действа като слънчев протектор за кожата. Може да се използва при изгаряния, защото подпомага регенерацията, както и за лечение на лишеи.

Състав:

Маслото от семки на кайсия е богато на витамини В17, А, Е, F, омега 6 и 9.
Начин на употреба:

Вътрешно приложение: 10-30 капки дневно, може да бъде добавено към салати, ястия, сокове;
Външно приложение: Действа овлажняващо и регенериращо при суха, излющена и застаряваща кожа. Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген. Маслото от кайсиеви ядки е и силен стимулатор на косъма, подхранва еластичността и външния вид на косата. Подходящо е като базово масло за козметични маски на кожата и косата, за тонизиращ масаж на тялото, подобряващ кръвообращението, стимулиращ естествените жизнени функции. Приема се добре от кожата, попива в дълбочина, придава кадифена мекота;

Съхранение:
На тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: