D'free Натурално 100гр

DF1011

Нов

D’free е ферментирал ядков специалитет с неповторим натурален вкус, който се състои от само четири съставки. Това са кашу, кокосово масло, закваска и сол и са точно толкова, колкото са необходими за постигането на отлични вкус и структура

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

6,49 лв

Повече информация

D’free се отличават с: - високо съдържание на ядки (84% кашу); - процес на ферментация с добри бактерии; - съдържат най-добре документираните в света пробиотични бифидо бактерии - BB-12®; - чист етикет - състоят се само от 4 до 6 познати съставки; - зреят минимум 15 дни; - регистрирани са във Vegan Society; - не съдържат мляко, лактоза и глутен; - произведени са в България.

D’free специалитет от ферментирали ядки Натурално, 100 грама

Хранителни стойности на 100 грама:
Енергийна стойност - 1940 kJ / 469 kCal
Мазнини – 41,68 г
- от които наситени мастни киселини - 22,82 г
Въглехидрати – 12,14 г
- от които захари – 1,22 г
Белтъци – 11,29 г
Сол - 0,95 г
Съдържание: кашу 84%, кокосово масло, сол, веган закваска (Bifidobacterium, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus)
Срок на годност: 90 дни
Условия за съхранение: при температура от 4 до 8°C
Страна на произход: България
D’free е ферментирал ядков специалитет с неповторим натурален вкус, който се състои от само четири съставки. Това са кашу, кокосово масло, закваска и сол и са точно толкова, колкото са необходими за постигането на отлични вкус и структура. Както обичаме да казваме – режи го, мажи го - все е вкусно. Опитай D’free върху резен домат, в салата си за вечеря или в сандвича за любимия човек – обещаваме добри резултати.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: