Алфа липоева киселина 150мг, 120кап

BF1134

Нов

Алфа - липоевата киселина е мастна киселина, която функционира като витамин. Играе важна роля в метаболизма на глюкозата, която произвежда енергия в клетките. Има антиоксидантни свойства и следователно е важна за защитата на организма от свободните радикали.

Повече детайли

27,98 лв

Повече информация

Алфа Липоева Киселина 150 мг 120 капсули

Алфа липоева киселина (ALA) е мастна киселина, която функционира като витамин. ALA играе важна роля в метаболизма на глюкозата, която произвежда енергия в клетките. Алфа липоева киселина е необходима за синтеза на ацетил КоА, ключов метаболит в клетъчния процес, който превръща глюкозата (кръвната захар) в енергия. ALA има антиоксидантни свойства и следователно е важна за контролиране на свободните радикали. Тъй, като тя е разтворима във вода и мазнини, понякога е наричана „универсален антиоксидант.“

Допринася за нормалните защитни сили на организма срещу свободните радикали. Рециклира антиоксидантните хранителни вещества като витамин С и витамин Е. Помага за поддържането на нормално ниво на кръвната захар, когато се използва като част от диетата. Допринася за нормалните защитни сили на организма срещу свободните радикали. Рециклира антиоксидантните хранителни вещества като витамин С и витамин Е. Помага за поддържането на нормално ниво на кръвната захар, когато се използва като част от диетата.

15 други продукти в същата категория: