Астаксантин 6мг. 30кап

BF1135

Нов

Астаксантинът е мощен антиоксидант с уникални ефекти върху клетъчните мембрани, които управляват важни жизнени функции. Това действие е свързано с клинично доказани ползи за движението и за зрението, имунитета и общото благосъстояние.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

34,89 лв

Повече информация

ДОКТОР'С БЕСТ АСТАКСАНТИН капсули 6 мг. * 30

Астаксантин е розово-червен пигмент, който се съдържа в различни морски продукти, а също и в перата на фламинго и пъдпъдък. Структурно прилича на бета-каротин, но има някои химически различия, което го прави по-безопасен. Смята се, че е способен да подобри много от показателите на кръвта, а също и да понижи риска от развитие на сърдечно-съдови болести.

Като хранителна добавка Astaxanthin With AstaPure 6 mg 30 Veggie Softgels от Doctor`s Best на изгодна цена оказва оздравяващо действие на целия организъм. Както и другите представители на семейство каротиноиди, Астаксантин е силен антиоксидант. Pо последни данни се смята за най-мощния антиоксидант в днешно време – 550 пъти по-силен от витамин Е и 11 пъти по-силен от бета-каротин. Историята му в света на хората започва през 1938 година. Именно тогава това вещество, което има фундаментални свойства, било получено за първи път от месото на омарите. След това, изцяло отдадените изследователи открили червения пигмент в много други морски продукти, в рибата от семейство Сьомга, червения хайвер, в месото на птиците и дори в растителните влакна.

15 други продукти в същата категория: