Гинко Билоба 120мг. 120кап

BF1140

Нов

Доктор Бест доставя високо качествен стандартизиран екстракт от Гинко билоба, с което се гарантира съдържание на минимум 24% флавонови гликозиди и 6% терпенови лактони. Продуктът подобрява паметта и влияе положително върху психиката.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

28,99 лв

Повече информация

ДОКТОР'С БЕСТ ГИНКО БИЛОБА капсули 120 мг. * 120

Ginkgo biloba е една от най-древните билки, които са познати на човечеството. Гинко билобата е широколистно дърво, виреещо естествено в Китай. Преди хиляди години билката е била използвана от традиционната медицина на китайския народ заради свойствата си да подобрява кръвообращението, да се бори с психическата умора, както и с уврежданията от свободните радикали. Едни от основните химични вещества в гинко билобата са – гликозиди, терпен лактони и гинкофлавони. Гинкофлавоните имат способността да разширяват кръвоносните съдове и да увеличат скоростта на кръвния поток. Повишават нивото на кислород до мозъка и други органи на тялото.

Гинко Билоба 120 мг 120 капсули от Doctor's Best помага за нормалната функция на мозъка. Ginkgo biloba е хранителна добавка на изгодна цена, която подобрява кръвообращението и доставя на мозъка необходимите хранителни вещества и кислород. Използва се за по - добра концентрация и съсредоточеност. Стимулира производството на аденозин трифосфат, който спомага за метаболизма на глюкозата.

15 други продукти в същата категория: