Натурален витамин К2 с МК7 45мкг 60кап

BF1142

Нов

ВИТАМИН К2 участва в метаболизма на калций, което подсилва костите и допринася за еластичността на меките тъкани. Той се обработва от организма отлично и остава в него дълго време, като подкрепя кръвоносните съдове, костите и меките тъкани. Този витамин в ниски дози може да помогне на жени в постменопауза за превенция на загуба на костно вещество.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

30,19 лв

Повече информация

ДОКТОР'С БЕСТ ВИТАМИН К2 МК-7 капсули 45 мкг * 60

Doctor's Best Витамин K2 - MenaQ7 е продукт, който съдържа високо ефективна форма на витамин К с оптимална бионаличност. MenaQ7 се получава от натто, традиционна японска храна от ферментирала соя, естествено богата на този витамин. Витамините от група К имат подобни структури, но различни метаболитни свойства. К2 принадлежи към група съединения, наречени менахинони, които показват по-голяма биологична активност в сравнение с К1. K2 се абсорбира по-пълно, остава в тялото по-дълго време и доставя повече ползи за костите, кръвоносните съдове и меките тъкани.

Natural Vitamin K2 45 mcg 60 Veggie Caps от Doctor`s Best укрепва костната тъкан, влияе благотворно върху сърцето и съдовата система, способства подмладяването и подобряването на епидермалното състояние. Подпомага формирането на коричка върху раните, състояща се от кръвни клетки, които предпазват поразения участък от проникване на бактерии и мръсотия. Препоръчва се при наранявания, травми, язвени поражения на лигавиците и при вътрешни кръвоизливи. Участва активно в работата на черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур. Осигурява по-доброто усвояване на калций и взаимодействието му с витамин Д, нормализира обмена на веществата в съединителната и костната тъкан. Натурален Витамин К2 вегетариански капсули на изгодна цена предотвратява развитието на остеопороза и подпомага окислително-възстановителните реакции, произтичащи в организма. Също така съдейства за синтезирането на белтъчини, необходими за белодробните и сърдечни тъкани. 

Действия:

Поддържа здравето на костите и еластичността на меките тъкани;
Доставя високо ефективна форма на витамин К за костите и съединителната тъкан;
Поддържа метаболизма на калция за поддържане на здрава костна система.

15 други продукти в същата категория: