Витамин В 12 1500мкг х 60

BF1149

Нов

ВИТАМИН В12 осигурява метилкобаламин, най-биохимично активна форма на витамин В12. Витамин B12 допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и за поддържането на нормалната психична функция.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

24,99 лв

Повече информация

ДОКТОР'С БЕСТ ВИТАМИН Б12 капсули 1500 мкг * 60

Витамин В12 е водноразтворим витамин, който влиза в групата на В-витамините. Изключително важен за нервната система, както и за нормалното усвояване на белтъчините и мазнините. Метилкобаламинът има важно значение за синтеза на ДНК по време на клетъчното делене. Витамин В12 може да се срещне в животинските продукти. Растителните продукти, които съдържат б12 са нискоусвояеми от организма. От дефицит на витамин В12 страдат най-вече вегетарианците, затова е необходимо те да си набавят витамина чрез хранителни добавки.

Предназначение на хранителната добавка: Продуктът поддържа оптималния метаболизъм и енергопроизводствените процеси в тялото. Системната му употреба влияе благоприятно върху нормалните функции на нервната и имунната системи. Също така редуцира усещането за отпадналост и умора.

Витамин В12 поддържа остротата на ума, паметта, настроението, кръвообращението и общото благополучие на тялото. В добавката на Doctor's Best е във вид на метилкобаламин - най-биохимично активната форма на В12. Този витамин е от съществено значение за хората във всеки един етап от техния живот. Необходим е за основни жизнени процеси като генното регулиране (епигенетика), комуникация между нервните клетки и метаболизъм на хомоцистеина.

  • Важен за синтеза на ДНК
  • Подсилва имунитета
  • Елиминира умората и стреса
  • Подпомага нервната система
  • Спомага за правилния растеж на клетките
  • Помага при анемия

15 други продукти в същата категория: