БИО етерично масло от Лавандула, 10 мл.

HS0013

Нов

INCI - Lavandula Angustifolia Herb Oil, Limonene, Linalool

Най-известното сред всички масла, етеричното масло от лавандула е харесвано и използвано от широк кръг от почитатели. Това се дължи на приятния му познат аромат, който въздейства много охлаждащо, успокояващо и ободряващо. Използвано редовно маслото от лавандула намалява чувството на тревожност, гняв и превъзбуда. 

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

17,60 лв

Повече информация

ПРОИЗХОД

Франция; Добито чрез парна дестилация.

ОПИСАНИЕ

Маслото от лавандула подобрява и поддържа здрава и еластична кожата, балансира я и възпрепятства образуването на акне. Не на последно място можете да използвате маслото от лавандула за да неутрализирате неприятните миризми вкъщи, а защо не и да ароматизирате гардероба си. Етеричното масло подхранва, омекотява, хидратира, ароматизира и подобрява еластичността и тонуса на кожата. Може да се добавя като активен компонент в основи за козметични продукти - кремове, лосиони и др.. Използва се за ароматизиране и освежаване на кожата, почистване на лицето или масаж.

СЪХРАНЕНИЕ

В сухи и закрити помещения при температура от 5 до 20°C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и топлина!

ПРИЛОЖЕНИЯ

Масаж; Вана; Вана за крака; Аромалампа; Арома спрей; Дифизер

НАЧИН НА УПОТРЕБА

За масаж на тялото: 0,5-1ml се смесва с 50ml базово масло до получаване на хомогенна смес - За допълнително влагане, като активен компонент в козметиката /лосиони, кремове и др за тяло: В готовото изделие се дозира етерично масло не повече от 0.1%, разбърква се с пластмасова или дървена бъркалка до получаване на хомогенна смес. Употребява се съгласно упътването на конкретното изделие. Маслото се прилага в козметичните изделия в зависимост от конкретното им предназначение.

ВНИМАНИЕ

Пазете от достъп на деца! При контакт с очите изплакнете обилно с вода! Преди употреба да се направи тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта! Да не се използва при алергия към маслото! Да не се употребява при деца под 6 г.! Внимание, концентриран продукт! Да не се използва неразредено! Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте със специалист!

Забележка: Не трябва да се употребява в първите месеци на бременността и след прекаран аборт - за вана!

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: