Нов Преглед отблизо

Натурален сапун Авокадо с масла от чаено дърво и евкалипт

HS0032

Нов

Натурален, ръчно изработен сапун с успокояващо масло от авокадо и стягаща зелена хума. Ароматът на чаено дърво и евкалипт създава релаксиращ и освежаващ ефект. Резултатът е нежна и гладка кожа.Сапунът се препоръчва за употреба при склонна към омазняване и комбинирана кожа, еднакво добър и за ръце и тяло. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

0,00 лв

Повече информация

Нашите сапуни са създадени по стара семейна рецепта, събрали мъдростта и опита на предишните поколения. Използвайки изцяло естествени съставки, ние сме сигурни, че ще запазим естествената красота и здраве на вашата кожа.

СЪСТАВКИ ПО INCI

Съставки по INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Montmorillonite, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

- Начин на употреба: Разтъркайте сапуна с влажни ръце до образуване на пяна, след което отмийте с чиста вода. - Минимален срок на трайност: 12 месеца от датата на производство - Съхранение: В сухи и закрити помещения при температура от 5 до 25°C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и топлина! - На вниманието на потребителя: Пази от деца! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките! При попадане в очите, измийте обилно с вода! При попадане в устата да се изплакне обилно с вода! При поглъщане да се потърси лекарска помощ!

12 други продукти в същата категория: