Нов

Натурален сапун Макадамия и кафе

HS0034

Нов

Натурален, ръчно изработен сапун с масло от макадамия за обилно подхранване кожата. Притежава ободряващ аромат на карамфилово масло комбинирано с нежен иланг-иланг. Ексфолиращият му ефект се дължи на добавеното смляно кафе. Сапунът е подходящ за ежедневна употреба върху суха и зряла кожа. Почиства и освежава кожата на ръцете и тялото. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

0,00 лв

Повече информация

Нашите сапуни са създадени по стара семейна рецепта, събрали мъдростта и опита на предишните поколения. Използвайки изцяло естествени съставки, ние сме сигурни, че ще запазим естествената красота и здраве на вашата кожа.

СЪСТАВКИ ПО INCI

Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Butyrospermum Parkii Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Eugenia Caroyphyllus Leaf Oil, Coffea Arabica Seed Powder, Eugenol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Farnesol, Benzyl Benzoate, Linalool

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

- Начин на употреба: Разтъркайте сапуна с влажни ръце до образуване на пяна, след което отмийте с чиста вода. - Минимален срок на трайност: 12 месеца от датата на производство - Съхранение: В сухи и закрити помещения при температура от 5 до 25°C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и топлина! - На вниманието на потребителя: Пази от деца! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките! При попадане в очите, измийте обилно с вода! При попадане в устата да се изплакне обилно с вода! При поглъщане да се потърси лекарска помощ!

12 други продукти в същата категория: