Нов

Натурален сапун с бадем и масло лавандула

HS0035

Нов

Натурален, ръчно изработен сапун обогатен с подхранващо и успокояващо масло от сладък бадем. Притежаващ много лек ексфолиращ ефект от добавените стрити овесени ядки. С нежния си аромат маслото от лавандула засилва успокояващия ефект. Този фин сапун е подходящ за употреба при чувствителна кожа на лице и тяло. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

0,00 лв

Повече информация

Нашите сапуни са създадени по стара семейна рецепта, събрали мъдростта и опита на предишните поколения. Използвайки изцяло естествени съставки, ние сме сигурни, че ще запазим естествената красота и здраве на вашата кожа.

СЪСТАВКИ ПО INCI

Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Avena Sativa Kernel Flour, Geraniol, Limonene, Linalool

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

- Начин на употреба: Разтъркайте сапуна с влажни ръце до образуване на пяна, след което отмийте с чиста вода. - Минимален срок на трайност: 12 месеца от датата на производство - Съхранение: В сухи и закрити помещения при температура от 5 до 25°C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и топлина! - На вниманието на потребителя: Пази от деца! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките! При попадане в очите, измийте обилно с вода! При попадане в устата да се изплакне обилно с вода! При поглъщане да се потърси лекарска помощ!

12 други продукти в същата категория: