Течно желязо с вкус на ябълка Spatone 25мл

Z1123

Нов

СпаТон e течна хранителна добавка със съдържание на желязо, витамин С и естествен аромат на ябълки.

Комбинация от 100% натурална, богата на желязо вода от планините на Сноудония (Уелс) и вкусен ябълков аромат. Подходяща за цялото семейство. Подходящ за вегетарианци.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

1,75 лв

Повече информация

Съдържание:

Spatone liquid iron food supplement (100% natural iron rich water), apple concetrate (100% natural source), Vitamine C (ascorbic acid), preservative: potassium sorbate.

Употреба:

Една опаковка (при бременни до 2 бр.) задоволява дневната нужда от желязо. Може да се консумира сутрин на празен стомах, като се разтвори в портокалов сок или между храненията. Препоръчително е да има 30-45 мин между консумацията на хр. добавка с желязо и консумацията на  чай, кафе, червено вино и храна.
Витамин С (например портокалов сок) подпомага усвояването на желязото. Ако имате непоносимост към портокали можете да опитате ябълка, манго, ананас или доматен сок - всички богати на витамин С, но с ниско съдържание на танини. СпаТон може да се приема и като се разтвори в чаша вода.
По време на бременност можете да приемате до 2 опаковки. Препоръчителен дневен прием за възрастни и деца по един брой дневно.

Хранителна информация за 25 мл:

Енергия - 59 KJ
Желязо(Fe2+) - 5 мг (36% от RDA*)
*RDA - препоръчителен дневен прием

Хранителна добавка, която не замества пълноценното хранене. Свърхприема на желязо може да бъде опасен при малки деца.

25 мл

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 други продукти в същата категория: