Био Прах за замърсено пране 1080гр Almawin

DK0405

Нов

Кой, освен нас, ползва Alma Win? Пералните на Пол Макартни, AC/DC, Lionel Ritchie, Green Day.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

23,99 лв

Повече информация

Описание:


Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

Ние използваме само ензими и микроорганизми, които не са продукт на генното инженерство. Без оптически избелители, пълнители и консерванти.

Начин на употреба:

За бяло и цветно пране, на 30º, 60º и 90º С. За всички видове тъкани. За 19 пранета.

Поставете директно в барабана на пералнята или поставете в основното отделение за прах на пералнята. Моля, спазвайте инструкциите за пране, изписани на етикета на дрехите. За предварителна обработка на петна, препоръчваме сапунът на АлмаВин. За изключителна белота ползвайте препарат за избелване с активен кислород на АлмаВин.

Дозировка според отпечатаната таблица на опаковката:

70 мл – при средно замърсяване на дрехите и средна твърдост на водата, за около 4,5 кг пране.

Състав:

≥5% <15% натурален кислороден избелител, растителен сапун от естествени мазнини и масла*, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), аромат (етерично масло от лавандула*), лимонен, ензими (натурални протеази без ГМО), филосиликати, сода, натрий, лимонена киселина, полиаспартамова киселина, TAED (натурална белина), оризово нишесте.
*0,54% от състава е от контролирано биологично земеделие.
97% от съставките са с натурален произход

1,080 кг

30 други продукти в същата категория: