Хранителна добавка Шипка, Желязо, Фолиева киселина и Витамин В12, 60 таблетки

DK0486

Нов

Хранителна добавка "Rose hips Vegan – Шипка, Желязо, Фолиева киселина и Витамин В12"

За спомагане преодоляването на дефицита от желязо в организма

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

24,90 лв

Повече информация

Съдържание в една капсула /500 mg/:

Сушен плод от шипка 492,5 mg, Желязо (като Iron Bisglycinate) - 7.5mg (RI 50%), Фолиева Киселина - 200mcg (RI 50%), Витамин В12 (като Methylcobalamin) - 25mcg (RI 1042%)

 

Предназначение:

Мощна веган формула за преодоляване на дефицита от желязо в организма. Богатото съдържание на комплекса от полезни вещества подсилва и активира имунните функции и защита на организма през есенно-зимния сезон, мощно антиоксидантно действие, спомага за повишаване на съпротивителните сили на организма и имунната система, насърчава имунния отговор, подпомага сърдечно-съдовата система, подобрява обмяната на веществата, подпомага работата на нервната система, спомага за набавянето на кислород до нервната система, има огромно влияние върху мисловната функция и енергийния метаболизъм, играе ключова роля в процесите на растеж в организма, предотвратява умората и допринася за свеж вид на кожата и равномерен тен, предпазва от пролетна и хронична умора, намалява риска от тревожност, насърчава бдителността и способността за концентрация, може да бъде от полза при проблеми със съня, подобрява жизнения тонус.

 

Начин на употреба:

Препоръчва се прием на две капсули дневно – сутрин и вечер преди хранене.

 

Противопоказания:

Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките. Онкоболните не трябва да приемат фолиева киселина без консултация с лекуващия си лекар. Ако страдате от епилепсия, лекувана с фенобарбитал, фенитоин или примидон се консултирайте с лекуващия лекар. Ако сте прекарали хирургическа операция с резекция на тънкото черво се консултирайте с лекуващия лекар. Ако сте в рискова група за сърдечни заболявания преди употреба се консултирайте с лекуващия лекар. Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца до 18 год. възраст. Да не се употребява след употреба на алкохол!

Ако имате някакви съмнения относно консумацията на шипки под каквато и да е форма, консултирайте се с лекар или фитотерапевт.

 

Странични действия:

При спазване на препоръчителната дозировка не се наблюдават.

Продуктът не е лекарствено средство.

Използвайте продукта само като хранителна добавка.

Продуктът не замества разнообразието в храната.

 

Опаковка:

60 капсули х 500 мг

 

Условия на съхранение:

Да се съхранява в закрити и сухи помещения, далеч от изтичници на топлина и пряка слънчева светлина при температура от 18°С до 28°С и влажност на въздуха 75% в оригиналната опаковка. Да се съхранява на места, недостъпни за деца!

 

Хранителна стойност -  1 доза – 1 капсула /500 мг/  

kKaл 0,81
kJ  3,33
Общо мазнини   18,46 mg  
Холестерол          0 mg     
Общо въглехидрати  382 mg   
Протеин 39,7 mg 

30 други продукти в същата категория: