Отвъд Хормоните

MM0088

Нов

„ОТВЪД ХОРМОНИТЕ" предлага разбираема и изпълнима 30-дневна програма за балансиране на хормоните, възстановяване на тялото и справяне с негативните странични ефекти от противозачатъчните хапчета“.

Автор: д-р Джолийн Брайтън

Издателство: ИК "Вдъхновения 2021"

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

20,00 лв

Повече информация

Готови ли сте да се отървете от акнето, болезнената менструация и промените в настроението или да подобрите плодовитостта си? Да разберете най-накрая какво означават вашите симптоми? Да се наслаждавате на „нормален“ цикъл и хормони, без да се нуждаете от лекарства?

"Отвъд хормоните" предлага решенията, които са ви необходими. Тази новаторска книга е първата, която очертава дългосрочните значими последици от противозачатъчните, включително синдрома след спирането им. Авторът д-р Джолийн Брайтън е специализирала в лечението на хормоналния дисбаланс при жените, причинен от противозачатъчните.

В книгата получавате 30-дневна програма за действие стъпка по стъпка, пълна с всички планове за хранене, рецепти и инструменти, от които се нуждаете, за да успеете да обърнете безбройните симптоми, изпитвани от жените всеки ден (независимо дали ще изберете да спрете противозачатъчните, или да продължите с тях).

Оригинално заглавие: Beyond the Pill by Jolene Brighten

30 други продукти в същата категория: