Ключът към бързия метаболизъм

MM0089

Нов

Яжте повече. Отслабвайте повече

"Ключът към бързия метаболизъм" е революционен хранителен режим за засилване на метаболизма и изгаряне на мазнини чрез силата на храната. Целта на специалната програма е да помогне на всеки да отслабне трайно, без да гладува и да търпи лишения. Книгата включва 4-седмични хранителни планове и над 50 рецепти.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

17,90 лв

Повече информация

Аз знам защо не успявате – защо тялото ви вече не реагира на безмилостното спазване на хранителни режими, изтощителни тренировки, диети с ниско съдържание на въглехидрати или мазнини, или богати на протеини. Аз знам защо не отслабвате… и знам как да променя това.“ 

Хейли Помрой е „повелителката на метаболизма“. Тя ни напомня, че храната не е врагът, а лекарството, необходимо, за да възстановим своя метаболизъм, за да превърнем тялото си в пещ за изгаряне на мазнини.

„Можете да го постигнете. Виждала съм това да се случва неведнъж, при жени и мъже, при хора както на двайсет, така и над седемдесетгодишни. Създала съм ясни и точни хранителни таблици, които могат да се адаптират за ползване от хора с различен тип хранене. Планът е лесен за следване и труден за отхвърляне.“ 

Яжте повече. Отслабвайте повече

Хейли Помрой е помогнала на хиляди читатели да отслабнат, използвайки лечебната сила на истинската, пълноценна храна. Приветствана като „гуруто на метаболизма“, Хейли ни напомня, че храната не е врагът, а лекарството, необходимо за възстановяване на вашия муден, развален метаболизъм и превръщането на тялото ви в пещ за изгаряне на мазнини.

В комплект с 4-седмични хранителни планове и над 50 рецепти, това е сребърният куршум за всеки, който иска естествено и безопасно да отслабне чрез хранене.

Засилете метаболизма си със силата на храната за изгаряне на мазнини!

Яжте по пътя към своето по-слабо Аз! С тази програма ще ядете много и пак ще отслабнете. Това, което няма да направите, е да преброите нито една калория или грам мазнини. Вместо това ще ротирате храните през всяка седмица съгласно прост и доказан план, внимателно разработен, за да предизвика точни физиологични промени, които ще запалят метаболизма ви.

Оригинално заглавие: The Fast Metabolism Diet, by Haylie Pomroy

30 други продукти в същата категория: