Интуитивен фастинг

MM0090

Нов

Целенасоченото въздържание от прием на храна се използва от векове като начин за укрепване на човешкото тяло и за общо оптимизиране на здравето. Интуитивното периодично гладуване е свързано с възстановяването на връзката ни с начина, по който прадедите ни са действали, защото са знаели нещо наистина важно и полезно.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

25,00 лв

Повече информация

"Интуитивен фастинг" представя модел за волево въздържание от храна чрез 4-седмичен гъвкав план за фастинг.  Четириседмичният гъвкав план за фастинг включва множество уникални протоколи за периодично гладуване, които ще ви помогнат да:

  • възстановите тялото си
  • презаредите метаболизма си,
  • да обновите клетките си и
  • да балансирате хормоните си.

Книгата предоставя и персонализиран хранителен план за намаляване на възпалението и поддържане на здравето на червата. Авторът, д-р Уил Коул излага прецизиран до последния детайл 4-седмичния гъвкав план за фастинг, за да ви помогне да се свържете отново с интуицията си относно храната и храненето.

В крайна сметка ще се почувствате по-добре, отколкото сте се чувствали от дълго време. А може би и по-добре, отколкото някога сте се чувствали изобщо. По думите на д-р Коул, в рамките на четири седмици тази книга ще ви докаже, че гладуването е дори по-естествено от яденето на три основни хранения на ден. Че превключването между периоди на хранене и периоди на гладуване ще се усеща като най-лесното и най-естественото нещо на света.

В свят, който не е в равновесие, чрез тази книга ние ще направим пренастройка. Ще опростим нещата и ще скъсаме с представите и идеите, които имаме по отношение на храната. Ще се свържем по-добре с тялото си и да станем по-отворени и по-адекватно откликващи на неговите нужди.

Оригинално заглавие: INTUITIVE FASTING: The Flexible Four-Week Intermittent Fasting Plan to Recharge Your Metagolism and Renew Your Health, by Will Cole

30 други продукти в същата категория: