В търсене на истината за храната и здравето Второ издание

MM0095

Нов

"В търсене на истината за храната и здравето" предлага систематизирана и достъпна информация относно:

  • трудните за храносмилане храни и какво можеш да направите по въпроса, за да не се лишавате от тях
  • най-добрите методи на консумация и приготвяне
  • ползите от всяка една от основните категории храни

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

25,00 лв

Повече информация

Надя Петрова е експерт по здравословно и балансирано хранене и начин на живот и член на Европейската асоциация по клинично хранене. Завършила е Канадското училище за натурално хранене (CSNN) и е Green Chef към мрежата на Gliving. Има редица специализации, включително към Университета на Колорадо Боулдър (CU-Boulder) на тема „Човешкият микробиом“.

С книгата "В търсене на истината за храната и здравето" (второ допълнено и актуализирано издание) Надя Петрова ще ви разкаже за здравословния начин на хранене, за истинската храна и тази, приготвена в лаборатория; ще сподели с вас научни факти за храносмилателните процеси и ценните съвети за това как можете да използвате храната, за да поддържате организма си силен и здрав.

30 други продукти в същата категория: