Хашимото хранителна фармакология

MM0097

Нов

"Хашимото: хранителна фармакология" комбинира революционния доказах подход на д-р Изабела Уенц за обръщане хода на болестта и елиминиране на симптомите с лесноизпълними рецепти за вкусни ястия. 

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

45,00 лв

Повече информация

Една готварска книга, написана за хора, които не са специалисти по хранене (нутрициолози), нито са шеф-готвачи. Тя е предназначена за хората, които са готови да поемат отговорност за собственото си здраве. Книгата е лесен за използване и добре организиран наръчник, който предоставя средствата и увереността за оптимизиране на храненето и осигурява рецепти за вкусни ястия, които не изискват целодневен престой в кухнята.

„Можем да използваме храната като свое лекарство по същия начин, по който използваме фармацевтичните препарати, за да повлияем на биологията си. Наричам тази концепция хранителна фармакология. Храната може да бъде ваш мощен съюзник по пътя ви към излекуването и точно както се стараете да се уверите, че медикаментите, които приемате, са подходящи за тялото ви, добре би било да изградите диетата си така, че да получите най-добрите резултати.

От безкрайните часове в проучвания, от собственото си пътуване с хашимото и от работата си с хиляди хора с това заболяване научих, че макар всеки човек да е уникален, съществуват предвидими и повтарящи се хранителни решения, които действат при повечето хора с тиреоидит на Хашимото. Много от тези решения може също да са ефикасни при хора с други автоимунни заболявания.

Готови ли сте да опитате?“

Изабела Уенц, доктор по фармация, FASCP

Оригинално заглавие: Hashimoto's Food Pharmacology: Nutrition Protocols and Healing Recipes to Take Charge of Your Thyroid Health, by Izabella Wentz

30 други продукти в същата категория: