Протоколът Хашимото

MM0098

Нов

"Протоколът Хашимото" включва конкретни протоколи, истории за успехи и рецепти, които може да използвате, за да си върнете здравето. 

Книгата се съсредоточава върху това да ви помогне да постигнете следните цели:

  • Най-накрая да се почувствате по-добре
  • Да намалите автоимунната атака срещу тялото си
  • Да идентифицирате личните си отключващи фактори
  • Да обърнете хода на заболяването си

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

20,00 лв

Повече информация

Протоколът Хашимото включва конкретни протоколи, истории за успехи и рецепти, които може да използвате, за да си върнете здравето. До голяма степен тази книга е създадена от моята група ревностни последователи на Първопричината, тъй като много от тях щедро ми предоставиха историите на успехите си с надеждата, че те ще помогнат на други хора да открият своите първопричини. Ще видите техните прозрения и истории разпръснати из цялата книга. Освен че ще ви даде план как да се почувствате по-добре, като се справите с индивидуалните си отключващи фактори, тази книга ще се фокусира и върху това да ви направи по-устойчиви, за да сте по-малко податливи на обостряне на хашимото, дори и когато сте изправени пред допълнителни причинители. Книгата се съсредоточава върху това да ви помогне да постигнете следните цели:

  • Най-накрая да се почувствате по-добре
  • Да намалите автоимунната атака срещу тялото си
  • Да идентифицирате личните си отключващи фактори
  • Да обърнете хода на заболяването си

За тези от вас, които са запалени по науката и здравето и искат да получат по-дълбоко разбиране на причините зад всяко действие, книгата включва раздели с научна информация, както и задълбочен протокол и наръчник за изследвания, които ще ви позволят да копаете по-надълбоко, ако искате. Много се радвам, че сте тук, и изключително се вълнувам за подобренията, които ще се случат в здравословното ви състояние и в целия ви живот, защото сте поели отговорност за собственото си здраве. Затова нека да започваме с писането на вашата история на успеха!

Където и да се намирате в пътуването си, искам да знаете, че нещата може да се подобрят и че вие ще се почувствате по-добре, стига да се ангажирате да поемете отговорност за собственото си здраве и да направите промени във вашия живот. Тази книга е една отлична първа стъпка и аз много се радвам, че сте избрали Протоко- лът Хашимото: 90-дневен план, с който да обърнете тиреоидните симптоми и да си върнете живота. За мен е чест да бъда част от пътуването ви!

Изабела Уенц,
доктор по фармация, FASCP

30 други продукти в същата категория: