Супербилките Адаптогени

MM0101

Нов

 „Супербилките адаптогени" включва двайсет от най-лесните за намиране и употреба адаптогени. От книгата ще научите историята на тези древни растения, как всяко от тях може да помогне на ума, тялото, красотата и духа ви и десет начина, по които можете да ги включите в живота си. Книгата предлага рецепти за ястия, чайове, тонизиращи средства и козметични продукти, които можете да си приготвите сами.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

25,00 лв

Повече информация

Искаме да сме по-млади, по-жизнени и да се предпазим от болести и стрес?
Книгата на Рейчъл Ландън ни запознава с най-добрите адаптогени за намаляване на стреса, за здраве, красотата и благополучие, известни още като супербилки

Адаптогените подкрепят и балансират тялото, като ни позволяват да се адаптираме към различните стресори, били те физически, емоционални или причинени от околната среда.

В книгата ви очакват невероятни лесни за приготвяне рецепти за козметични и лечебни средства, за основни ястия, лакомства и десерти, за билкови отвари, тонизиращи и освежаващи напитки и дори за домашно вино и ликьор.

В невероятната книга на Рейчъл Ландън „Супербилките адаптогени“ ще откриете подробно описание на 20 супербилки (много от тях диворастящи в България) и поне десет различни начина да ги включите в ежедневието и в храната си

В изданието ще намерите още тяхната история, състав и действие.

Адаптогените се свързват с термостата, регулиращ телесната ни температура, като ни успокояват, когато сме твърде стресирани, и увеличават енергията ни, когато сме изчерпани, но без да изтощават или източват надбъбречните ни жлези.

Адаптогените действат, като подкрепят надбъбречните жлези и цялата ендокринна система. Те подпомагат отпускането и възстановяването на баланса в тялото и увеличават устойчивостта към стрес като адаптират отговора на организма на стреса и повишават цялостната му жизненост. Тези безценни растения имат и подмладяващо действие.

Ако някога сте се интересували от необятния свят на супербилките адаптогени, няма как да не сте чували за ашваганда, тулси (свещен босилек) и сибирски женшен. Свикнали сме да мислим за тях като за екзотични растения, които се срещат по далечни места и имат непознати за нас аромат, вкус и вид.

Знаете ли обаче, че някои от най-често срещаните в България лечебни растения също имат невероятни адаптогенни свойства?

Сред тях са лайката, копривата, глогът, розмаринът, черният бъз и други. А от книгата на Рейчъл Ландън ще научите как да берете и съхранявате тези чудеса на природата. Как да ги приготвяте и приемате. И още как да използвате огромната им сила, за да подобрите здравето си и това на семейството си.

В „Супербилките адаптогени“ ще откриете:

Подробно описание на 20 адаптогенни супербилки с местата, по които те растат, съдържанието им на ценни вещества и основните им лечебни свойства.

  • Красиви и детайлни илюстрации на всяка билка.
  • История на употребата на адаптогените от древността до наши дни.
  • Ползите от всяка билка за тялото, ума, красотата и духа.
  • За кого е подходящ всеки от адаптогените и кой трябва да внимава с приема му.
  • Десет различни начина да използвате всяка от билките. Включително как да я отгледате сами. Как да я берете, как да я изсушите или замразите и как да я използвате след това.

30 други продукти в същата категория: