Бременност интра-орален спрей 25мл. Better You

MM0228

Нов

BetterYou Pregnancy Оral Сpray е експертна хранителна комбинация от Фолиева киселина, Витамин В12, Желязо, Витамин D3, Витамин K2.


•    Съдържа 6 ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето през цялата бременност
•    Бързо и ефективно доставяне на хранителни вещества с формула без гадене
•    Чудесен на вкус с натурален аромат на мента

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

38,40 лв

Повече информация

BetterYou Pregnancy Оral Сpray Осигурява подкрепа в периода на бременност без хапчета. Специална формула – без гадене. Иновативният орален спрей съдържа шест ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето по време на бременността, както и през периода ПРЕДИ и СЛЕД нея.

Състав: Вода, разредител (ксилитол), средноверижни триглицериди, железен амониев цитрат и железен натрий EDTA (желязо), емулгатори (акациева смола и слънчогледов лецитин), регулатор на киселинността (лимонена киселина), ментово масло, менахинон (витамин К2), консервант (калий сорбат), фолиева киселина (витамин В9), калиев йодид (йод), холекалциферол (витамин D3), 5-дезоксиаденозилкобаламин и метилкобаламин (витамин В12)


От съществено значение за бъдещите майки, страхотният на вкус, натурален аромат на мента със спрей е внимателно създаден с формула против гадене, за да поддържа здравословна бременност и да оптимизира цялостното благосъстояние. Предоставяйки подкрепа за бременност без хапчета, иновативният спрей съдържа шест ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето, включително фолиева киселина, йод и желязо, в допълнение към витамините D3, K2 и B12.


Бременност Орален спрей предлага бързо, ефективно доставяне на хранителни вещества в подкрепа на растежа на бебето и поддържане на повишените нужди на организма по време на бременността, вкючително и фукнцията на имунната система, като същевременно допринася за намаляване на умората чрез ефективно добавяне на  естествени съставки.

Не съдържа:

•    Изкуствени оцветители и аромати
•    Алкохол
•    Млечни
•    Глутен и пшеница
•    Соя
•    Захар


Спецификации
Размер на продукта:    25ml / 128 спрейове
Препоръчителна доза:    4 спрея
Количество за употреба:    32 дневни дози
Вкус:    Натурална мента
Абсорбция тествана от:    Университет Кардиф

Хранителна информация

Всяка дневна доза (4 впръсквания) съдържа    NRV *
Витамин D3    75μg    1500%
Витамин К2    75μg    100%
Витамин В12 (като аденозилкобаламин и метилкобаламин)    50μg   2000%
Фолиева киселина    400μg    200%
Йод    150μg    100%
Желязо    5 mg    36%
* Референтна стойност на хранителните вещества


Интраорална технология за пръскане осигурява оптимално хранително доставяне, всеки спрей осигурява активната съставка в микрокапчици, които проникват в меките тъкани на вътрешната буза, доставяйки основните хранителни вещества в богато кръвоснабдената лигавица. Това позволява на активните съставки бързо да влязат в кръвта за оптимално усвояване.


Как да прилагаме: Първоначална употреба: натиснете помпата 3 пъти, за да потече течността. Разклатете добре преди всяка употреба. Внимателно напръскайте в устата си, в идеалния случай върху вътрешната страна на бузата и задръжте за няколко секунди. Затворете с капачката след употреба.


Дозиране:  Използвайте 4 спрея на ден, взети заедно или поотделно.
Не е необходимо да се приема с храна или вода, може да се приема по всяко време на деня и да се комбинира с другите ни перорални спрейове.

Продукт, благоприятен за планетата
Кашонът е направен от материал от добре управлявани, сертифицирани по FSC ® гори и други контролирани източници.
Бутилката е направена от растителен зелен полиетилен (PE). Това е пластмаса, получена от източник на захарна тръстика, чието производство е отрицателно за въглерод.


Източникът BetterYou
Източникът на витамин D3 е ланолин. Това е получено от вълната на овцете, живеещи в Австралия. D3 е изцяло извлечен от ланолина и макар да е подходящ за вегетарианци (одобрен от вегетарианското общество), той може да не е подходящ за тези, които желаят да следват строга веганска диета.


BetterYou се гордее с уникалния си подход към абсорбцията, доставката и тестването за стабилност и с гордост използва естествени съставки, където е възможно.


Направено във Великобритания. Никога не се тества върху животни.
Произведено в GMP съоръжение.

30 други продукти в същата категория: