Евлогимено веган слайс натурален 400гр

BF0255

Нов

Изключително приятен, лек, с прекрасен вкус и свойства, много подобни на сиренето, за да задоволи вкусовите ви рецептори. Топи се изключително добре и е идеален за тост!

Повече детайли

8,69 лв

Повече информация

Веган продуктите EVOLOGEMENO са създадени с любов, за да направят всяко хранене през деня специално! Всеки един продукт от семейството на EVOLOGEMENO ще придаде на Вашата закуска, обяд и вечеря разнообразие, неповторим вкус и добра хранителна стойност.

Освен това вегетарианските диети, фастингът, здравословното хранене дори и по-специфичните диети поради хранителна непоносимост също са вкусни, когато EVOLOGEMENO стане част от Вашия ден!

На растителна основа, без лактоза, глутен, казеин и соя, веган продуктите EVOLOGEMENO са произведени от висококачествени суровини и са обогатени с ценния витамин В12, натурален екстракт от маслини, а някои и с растителен протеин! Те заслужават вашето доверие!

Благодарение на отличните си свойства, продуктите EVOLOGEMENO вдигат нивото на всяка една рецепта, към която са добавени! Веган тостове, сандвичи, салати, пици и задушени ястия стават вкусни!

Едно е сигурно - където и да сложите EVOLOGEMENO, стават чудеса!

30 други продукти в същата категория: