ЗА НАС

cms-img

Ние сме група млади хора с модерно мислене, ентусиазирани и амбицирани да Ви предложим вкусни био и екологично чисти хранителни стоки от най-добрите български и европейски фирми-производители без компромиси в качеството и съдържанието.

Нашият бизнес е изграден на основата на  дългосрочни взаимоотношения със  сертифицирани производители и вносители на биостоки, както и с фирми, които се фокусират върху подобряване на своите продукти с цел положителното им  въздействие  върху хората и  околната среда.

Нашето разбиране за търговията с био и екологично чисти храни се основава на четири общи принципа, които спазваме безпрекословно: здравословен начин на живот; екология и опазване на природата; грижа и отговорност към хората; прозрачност и ангажираност.

Твърдо сме решени да Ви предоставим най-добрите биопродукти на максимално ниски цени в съчетание с възможно най-добро и качествено обслужване.

Ако здравословното хранене и природосъобразният начин на живот са Ваше ежедневие  или желаете да стане част от него, заповядайте при нас!