Био и екологично чистите продукти, които искате – на един клик разстояние

В дигиталния свят, в който живеем, можем да се сдобием с почти всичко за максимално кратко време и само на един клик разстояние. Ако до скоро можехме да си поръчаме по този начин основно артикули с дълготраен срок на годност или без такъв, като мебели, посуда, техника и прочее, то вече настъпи онлайн ерата и на бързо оборотните стоки. Вече можете да напазарувате храна, напитки и подправки само за минута, като си спестите обикалянето по магазини, губенето на време и носенето на тежки чанти. Задачата става още по-сложна, когато искате да откриете най-добрите био и еко продукти за себе си или вашето семейство, но на близо няма подобен магазин или пък трябва да обиколите поне няколко, за да си набавите всичко необходимо.

Дойде времето да кажем КРАЙ на губенето на време в обикаляне и търсене на здравословни продукти. С обновеният онлайн магазин на Boutiq Foodsможете да се сдобиете със свежи продукти докато си пиете кафето с приятели, в обедната почивка или докато пътувате в градския транспорт, а вашата поръчка ще пристигне на прага на дома ви! Как можете да го направите? Ето как:

  1. Посетете сайта https://boutiqfoods.bg/

 

  1. Посетете разделите с продуктите, които се намират в горната част на началната страница. Менюто е изключително лесно и удобно за ползвате, така че да ви спести време. Ако търсите конкретен продукт, можете да го потърсете директно в търсачката на сайта.

 

 

  1. След като сте видели голямото разнообразие от био и еко продукти, които се предлагат в онлайн магазина, просто кликнете върху иконата ПОРЪЧАЙ под всеки един артикул, който желаете да закупите. Ако искате да поръчате няколко продукта, след като добавите дадена стока в своята потребителска кошница, кликнете върху ПРОДЪЛЖЕТЕ С ПАЗАРУВАНЕТО, за да продължите да добавяте продукти.

 

  1. След като вече сте добавили всички артикули, които искат да закупите във вашата кошница, кликнете върху КЪМ СМЕТКАТА, за да видите всички стоки и тяхното количество в потребителската си кошница, както и стойността на вашата поръчка.

 

  1. Вече сте добавили всичко необходимо в кошницата. Прегледайте артикулите и количествата. След това погледнете по-долу на страницата, където можете да се регистрирате (по желание на клиента) и да довършите поръчката си. Необходимо е само да въведете начин на доставка (до офис на Еконт или до адрес). Изберете също и начин на плащане. Можете да платите както в момента на доставката, така и по банков път директно чрез личната ви сметка. Всичко, което остана да направите е да кликнете върху ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. Това е!

 

 

Еко как само с няколко лесни стъпки можете да се сдобиете с екологично чисти и био продукти, без да ви се налага да обиколите няколко магазина, за да си набавите това, което искате. Не е нужно и да пътувате от точка А до точка Б, само за да си осигурите здравословната храна, която заслужавате. Вече толкова лесно!